torstai 15. elokuuta 2024

Perfect T - Täydellinen unisex- pellavateeppari

Voiko yhden koon unisex- mallinen T-paita olla oikeasti hyvä? Kyllä voi! Linen Girlsille tuli jonkin aikaa sitten perfect T- nimellä kulkeva pellavapaita, joka sopii kaikille sukupuolesta huolimatta. Pellavainen T- paita kuulostaa jo itsessään ihanalta ja rennolta vaihtoehdolta arkeen! One size- paidat ovat mitoitukseltaan reiluja, saman koon pitäisi sopia XS- koosta XL- kokoon asti. Tarvittaessa paitaa voi tilata haluamillaan muutoksilla, kun Linen Girlsilla aukeaa seuraava spotti tilauksia varten. Heillä on aika persoonallinen tilaussysteemi, siihen kannattaa tutustua Instagramin puolella paremmin. Vain Premium Collectionin tuotteet ovat valmiina tilattavissa verkkosivuilla, muut tuotteet he valmistavat tilauksesta tiiminsä kanssa. 


Pellavapaita - Linen Girls
Minihame - BikBok
Olkalaukku - Cobblerina
Saappaat - Dame Rose
Ranteessa oleva koru - teetetty (kaulakoru kaksinkerroin)

 

Ostin omani Linen Girlsin sample sale- myynneistä, jossa oli myynnissä kokeilukappaleita, erilaisia ja eri kokoisia tuotteita, sekä kakkoslaatuisia vaatteita. T- paitaa katsoin jo aiemmin sillä silmällä, että tilaan tällaisen mittatilauksena jossain vaiheessa, jossain värissä. Tämä one size- paita tuli kuitenkin myyntiin sample salen yhteydessä. Teepparin sävy on aivan ihana avokadon vihreä! Aika nätti pari punertavien hiusten kanssa. Linen Girlsin pellavat ovat aika ohuita, mutta ne ovat tiiviiksi kudottuja, eikä niistä näy läpi. Minusta ne ovat miellyttäviä ja ihanan sileitä päällä. 

Perusteepparista tämä poikkeaa V- pääntiensä ansiosta, joka on loistava juttu - usein T- paidoissa on ahdistavan lähelle kaulaa tulevat pääntiet ja liian pitkät hihat. Uskon, että tälle kauniille pellavapaidalle tulee paljon käyttöä. Paita on malliltaan kaunis ja rentoudestaan huolimatta siisti. Hihojen taitteet tekevät todella paljon, kun hihat näyttävät paljon skarpimmalta kuin tavallisella päärmeellä. Paita oli hieman edullisempi kuin normaalisti vastaavat paidat, sillä toisella olkapäällä on pieni kauneusvirhe eli käytännössä kankaassa näkyy päällepäin paksumman kuidun pikku pikku nukka. Se ei minua kuitenkaan haittaa, sillä vaatteen kestoon ja mukavuuteen se ei vaikuta millään tavalla! 


Pidän vihreästä ja sen sävyistä todella paljon, vaikka viime aikoina olen käyttänyt enemmän pinkkiä ja violettia. Paidan saatuani muistin, että minullahan on lähes saman värinen kaulakoru, jonka olen teettänyt joskus yli viisitoista vuotta sitten. Olin silloin vielä ammattikoulussa. Mihin tämä aika menee? 

Tämä kaulakoru ja sen kanssa yhteensopiva rannekoru ovat ystäväni siskon tekemät. Materiaali on muistaakseni simpukankuorta. Päätin yhdistää kaulakorun tähän asuun pujottamalla sen kaksinkerroin ranteen ympärille. Näin pääntie tulee oikeuksiinsa paremmin. Tätä korua pitää kyllä muistaa käyttää ahkerammin jatkossa, ettei unohdu korurasiaan muiden korujen joukkoon. 


Viime päivinä olen kaivannut päälleni mukavia ja hengittäviä vaatteita, joten alaosaksi laitoin kuminauhavyötäröisen minihameen. Yläosa on niin kirkas sävyltään, että alaosan pitää olla omassa tyylissäni musta! Jalkaan vedin mustat supermukavat saappaat, sillä keli ei ollut enää liian kuuma näin myöhään illalla. 

Laukkua piti hieman miettiä, että mikä sopisi avokadon värisen paidan kanssa hyvin yhteen. Punainen olisi ollut liian kirkas, ainakin todennäköisesti. Cobblerinan ruosteen sävyinen nahkalaukku ruusukultaisella rusetilla oli lopullinen valintani! Väri ei ole liian pliisu, mutta toisaalta ei myöskään pistä silmään liikaa. Tämä Cobblerinan laukku on kyllä aivan ihana, kuten tässäkin postauksessa tuli ilmi

Minihame-ja-pellavapaita-asu-14

Tästä asukokonaisuudesta pidän todella paljon. Tämä on itseasiassa hyvä esimerkki siitä, miten pienellä vaivalla asusta saa aivan eri näköisen, sillä edellisessä päivän asu- postauksessa oli tämä sama minihame päällä. Aina ei tarvitse uutta, vaan pitää kokeilla rohkeasti erilaisia yhdistelmiä niillä vaatteilla ja asusteilla mitä kaapista löytyy jo valmiiksi. Toki minulla on näissä kuvissa uusi paita päällä, mutta ymmärrät kyllä pointin. 

Tällä kertaa ei ollut kuvauskaveria saatavilla, joten suuri osa kuvista näytti alla olevan kuvan tyylisiltä, hahah. Pientä ihmettelyä, että mikäs nyt kun yhteys pätkii. Laitan uuden kaukolaukaisimen tilaukseen, sillä vanha ei käynyt tähän viime vuonna ostamaani kameraan. Se oli kyllä näppärä yksin kuvatessa, sillä se oli niin pieni ja helppo piilottaa kuvissa! Puhelinta taas on mahdotonta piilottaa ilman ajastusten käyttöä. 

Muistatko muuten, että minulla on myös pellavamekko Linen Girlsilta? Joko Linen Girls on siulle tuttu? 

Paivan-asu-tyyliblogi

2 kommenttia:

  1. Onpa sopiva vihreä sävy sulle, hieno! Kaunis t-paita, pellava on mukava matsku. Itselläni on onesize vaatteita ja hyvin ovat sopineet. Liekö juuri täällä sinun sivulla tutustunut tähän merkkiin. Asu on nyllä tosi tyylikäs, makeet saappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Tiina! 💕 Yllätyin miten hyvin tuo vihreä sopi omiin sävyihin, kun väri on vaaleampi ja kirkkaampi mitä normaalisti käytän. Yleensä armeijanvihreä, oliivinvihreä ja tummat sävyt ovat eniten mieleeni. 🤗 Voi olla, että on tullut täällä vastaan - monen kanssa ollaan tästä puhuttukin, kun Linen Girlsillä on valinnanvaraa pellavavaatteissa just tuon mittatilaus- ja muutosmahdollisuuksien takia. Toki aina ei ehdi ostaa just silloin kun tilauskerros aukeaa, kun paikat menevät niin nopeasti! Siinä mielessä hyvä, et osaa vaatteista saa myös one size- mitoituksella, jos se vaan itselle sopii ja on väljyyksiltään mieluisa.

      Kiitos, nyt alkaakin saapaskelejä olla enemmän! ^^ Ihanaa viikonloppua siulle ja perheellesi. 🌸

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)