perjantai 6. syyskuuta 2024

Asu minihameella ja tennareilla

En ole pitkään aikaan julkaissut päivän asua matalilla kengillä, mutta nyt sattui sellainen asu mihin tennarit sopivat hyvin! Käytän arkena kuitenkin tennareita tai muita matalia kenkiä suht usein. Varsinkin silloin, jos tarvitsee ajaa autolla jonnekin. Minna Parikan Luella- tennarit ovat olleet ahkerasti käytössä ja kaipaavat hieman huoltoa, mutta siitä lisää erillisessä postauksessa. Nahkatennareiden sävy on ihana, juuri sopivan pinkki! 


Paita - Esmara by Lidl
Minihame - Link (kirppikseltä)
Tennarit - Minna Parikka
Olkalaukku - Marimekko
Kaulakoru - kirppikseltä


Kun ostin tämän Marimekon Karla- laukun, niin minusta tuntui, ettei se sovi minkään pinkin tai vaaleanpunaisen sävyn kanssa yhteen. Käytännöllisyyden takia olen kuitenkin joutunut yhdistelemään laukun moniin erilaisiin asuihin ja väreihin. Myös vaaleanpunaisten vaatteiden, sekä asusteiden kanssa. Ehkä värisävyt eivät enää pistä niin pahasti silmään kuin ennen? Vai kuvittelenko vain? 

Eli olen tainnut tottua tuon laukun ja pinkin värin yhdistämiseen. No, joka tapauksessa se ei ole niin vakavaa, vaikka sävyt vielä hieman pistävät omaan silmään. Luotan tässä asiassa ystävääni, joka sanoi, etteivät nämä niiiin pahasti riitele keskenään ja hyvin voi käyttää tätä hametta Karla- laukun kanssa. Eihän näitä voi käyttämättäkään jättää. 


Kukkakuvioinen minihame on kaunis pari Minna Parikan Luella- kenkien kanssa. Kuvio on aika hempeä, niin kenkien nahkarusetti jatkaa mukavasti samaa linjaa. Lähes samassa sävyssäkin. Yläosaksi halusin kuitenkin jotain tummaa ja väljää. Muuten asu olisi saattanut jäädä vähän pliisuksi ainakin omaan makuuni. Kaipaan nimittäin vähän rosoisuutta, rock- henkisyyttä tai kontrasteja pukeutumisessa.

Pukeudun aika usein fiiliksen mukaan, mutta toisinaan valitsen jotain helppoa ja mukavaa päälle sen enempää miettimättä. Musta on tyylikäs väri ja sopii kaiken kanssa yhteen, mutta fiilis ei aina ole sen mukainen mihin musta yhdistetään. Musta toimii aina. 


Tämä asu on minulla itseasiassa aika usein päällä, sillä kaikki vaatekappaleet, sekä asusteet ovat lemppareiden joukosta. Kokonaisuus on rento ja toimii monessa tilanteessa, kodista kaupungille ja niin edelleen. Kaulakoruakin käytän todella usein, tämä on aivan ihana! Yksinkertainen, mutta kokonsa puolesta näyttävä varsinkin tummaa yläosaa vasten. 

Ostin kansainvälisiltä markkinoilta toisen, hieman pienemmän, aitoa hopeaa olevan ankh- ristin. Se kaipaa vielä oman kaulanauhan, sillä ostin pelkän riipuksen. Saa nähdä, saanko ostettua korunauhaa Joensuusta vai pitääkö tilata netistä. Joskus tuntuu, että kaikki liikkeet ovat kiinni juuri silloin, kun niissä ehtisi käydä ostoksilla. 


Luitko jo nämä postaukset?

Rentouttavaa viikonloppua sinulle! 

6 kommenttia:

  1. Kyllä sun tyyli on aivan huippua ja hyvin yhdistelet eri asukokonaisuuksia. Tässäkin nämä tennarit istuu täydellisesti minihameen kanssa 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani, ihana kommentti! ❤️ Nämä tennarit ovat upea pari hameen kanssa, sävyt menevät niin yksiin ja molemmat ovat tyyliltään hempeähköjä. 😊✨

      Poista
  2. Ihana asu <3 lempparivaatteet on vain parasta, ne haluais pukea päälle vaikka joka päivä.

    Nuo on kyllä suloiset tennarit <3 Mun mielestä vaaleanpunainen sopii oikein hyvin tuon Karlan kanssa, niiden kontrasti on just sopiva ja toimiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Taija- Tiia! ❤️ Nimenomaan, toki välillä olisi hyvä vaihtaakin niitä lemppareita - mut ne ovat kyl syystä lempivaatteita, mukavampia vaatteita saa hakemalla hakea. 🤗

      Luellat ovat kyllä ihanat tennarit! Tää väri on ihan miun väri, näitähän oli muutamassa muussakin värissä saatavilla. Ihana kuulla siunkin mielipide tuosta väriyhdistelmästä! 💕 Miulla itellä pistää tavallaan "pohjasävy" silmään, siis silleen kun Marimekon Karla on sellainen korallisempi pohjasävyltään ja hameen kuviot, sekä kengät enemmän kirkkaahkot pastelliset. Mut ehkä sitä itse taas katsoo kriittisemmin, kuin ulkopuolelta näkee! ^^

      Poista
  3. Asusi on taas niin kaunis ja tosi mukavannäköinen yllä. Yllätit kengillä, ja ehkä vähän hassua yllättyä, kun tietää millainen kenkä-kuningatar olet. Tosi söpöt Parikat ei voi muuta sanoa 🩷 Tennareilla on hyvä kulkea, käytän paljon itsekin. Jalat ei oikein tykkää enää korkeista koroista ja se jos mikä surettaa. Oikeesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Tiina! <3 Kengät tosiaan saattoivat yllättää, kun harvoin tulee kuvattua asuja matalilla kengillä. Ihana ilmaisu tuo kenkäkuningatar, pitäisi melkein laittaa Instagram bion kuvaukseen! :) "Pohjois- Karjalan kenkäkuningatar" :D Nämä Luellat ovat kyllä söpöt ja sopivat omaan tyyliini hyvin. Nämä tennarit sopivat hameiden kanssa niiiin paljon paremmin kuin esimerkiksi Adidaksen superstarit!

      Kurjaa, etteivät siun jalat enää oikein tykkää korkeista koroista. :( Terveys edellähän se on mentävä, mutta harmittaisi minuakin ihan älyttömästi, jos joutuisin jättämään korkkarit kaappiin tai kokonaan pois käytöstä. Kamala ajatuskin. :(

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)